Help mijn mobieltje is nat! - Reisverslag uit Phalaborwa, Zuid-Afrika van ruud Wirken - WaarBenJij.nu Help mijn mobieltje is nat! - Reisverslag uit Phalaborwa, Zuid-Afrika van ruud Wirken - WaarBenJij.nu

Help mijn mobieltje is nat!

Blijf op de hoogte en volg ruud

25 Februari 2007 | Zuid-Afrika, Phalaborwa

Dag lieverds,

Dit is een oproep! Na een niet geheel onaardig maar vooral natte confrontatie met het zwembad is mijn mobieltje helaas momenteel onbruikbaar geworden. Dus roep ik iedereen op om ff nummers te sturen.

Verder,hoop ik dat ieders carnaval geslaagt is. Heb hier ook een paar pogingen gedaan om de boel op stelten te zetten, maar dat is toch anders.

Gegroet,

Rudy

• 26 Februari 2007 - 08:40

Ine:

Dag ventje, probeer t nog een keer want bij mij is het de compu die raar doet.
    Tja mobieltje is een leuke uitvinding maar je moet ze niet nat laten worden of kwijtraken ofzo.......heb je gister nog gebeld maar kreeg je voice. Dan maar wat meer mailen toch.
    Carnaval Breda was een feest maar dat vertel ik je nog wel jij hebt ook de beest uitgehangen Leeuweloop gedaan;-)) oei,oei,oei........
    Je beroemde neef had zaterdag een dvd opname waar ik uiteraard bij moets zijn om heeeel hard te klappen gillen, meezingen enz. Was echt helemaal top, heb natuurlijk een cdtje besteld.
    Lieverd, hoop je gauw weer te horen, blijf mailen hoor. Hele dikke kuskusknuffels tot snel!
    Je mampsje

• 26 Februari 2007 - 08:42

Ine:

oja misschien kun je de site van Floor ook daar opvragen www.tfwb.nl

kuskusjes

• 26 Februari 2007 - 13:07

Jasper:

Heej mobieltjemoller.
    hou je t nog een beetje vol daar tussen de buffels.
    jammer dat ik er niet meer ben hadden we mooi wat pilsjes kunnen nuttigen in de milennies. Gast ik mis je en zet m op he!!!!! ik hoop dat ik in de mogelijkheid ben om je op te komen zoeken!!
    mijn mailadres is jasperthijssen@hotmail.com
    groeten Jasper

• 26 Februari 2007 - 13:47

Soon-Kit:

Rudy toch... ik ken het probleem. Mijn nr.: +31619606532

X

p.s. inderdaad Carnaval was niet hetzelfde dit jaar!

• 26 Februari 2007 - 14:30

Bart:

Hey Rudy,

Is niet al te best he, maar ik sta er niet van te kijken dat het jouw weer overkomt,ik hoorde van dick dat je daar nog voor een hele lange tijd blijft... Kom ms wel een keer langs dan lijkt me super...

Kus

Bart +31618391442

• 28 Februari 2007 - 06:11

Nicola:

he scheet, iemand heeft je de zwembad in geduwd he? Die trukjes ken ik wel van ze! Carnaval was idd niet hetzelfde zonder jou!
    +27 082 598 4126
    xxx nicola xxx

• 28 Februari 2007 - 09:32

Artemis:

K stuur je veeeeel liefs!

• 28 Februari 2007 - 13:25

Sappie:

+31613243771 carnaval....pff mooie verhalen, ik heb nog staan matten op zaterdagavond voor de liquid...mijn borstbeen is gekneusd en mijn lip was kapot...Beetje carnaval hoort een mooie matpartij te hebben toch?? Die mannen hadden niet echt begrepen dat ik een meisje was...lang verhaal maar het was toch bij lange na nie het zelfde zonder jou!! Kuske X

• 07 Maart 2007 - 15:46

Oma En Opa:

Dag lieve Ruud. Opa en oma zijn hier voor de verjaardag van Floor en hebben al jouw foto's gezien. Heel leuk. Oma vraagt hoe het met jou gaat. Met opa en oma gaat het z.n gangetje. Ze missen jou heel erg. Maar we zien wel dat het jou goed gaat. Dikke kussen, heel veel liefs, opa en oma. Dag lieve Ruud.